Στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιήσαμε στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας την σχολική χρονιά 2022-2023 με θέματα :
Α. Τα πρώιμα κηπευτικά (στα πρώιμα κηπευτικά θα δώσω σημασία για να έχει ο τόπος μου άνθηση και η ζωή αξία)/περιβαλλοντολογικό πρόγραμμα
Β. Νεανική επιχειρηματικότητα /εκπαιδευτικός όμιλος
οι μαθητές μας δημιούργησαν ψηφιακό υλικό καθώς και καινοτόμα προϊόντα όπως είναι οι μαρμελάδες και το γλυκό κουταλιού ντομάτας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Azpiroz Lasarte Maria Uxue, Βιολόγο, που εργάζεται στην TÜV HELLAS για την παρουσίαση που μας έκανε με θέμα τα τρόφιμα ( την διατήρηση τους, τους κίνδυνους για την υγεία μας από τις αλλοιώσεις τους και καλές πρακτικές για την χρήση τους).
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Διακάκη Κατερίνα , κόρη του Απόστολου Διακάκη πρωτεργάτη στη δημιουργία των θερμοκηπίων της Ιεράπετρας, για την συνέντευξη που μας παραχώρησε.
Ευχαριστούμε και τον κύριο Κασσωτάκη Στέφανο «Έβοτρυ» για την ξενάγηση και φιλοξενία που μας πρόσφερε στην μονάδα του στο Καββούσι .
Πολλές ευχαριστίες και στον κύριο Σερεμέτη Απόστολο (φωτοτυπικές εργασίες ) για τις εκτυπώσεις που μας έκανε καθώς και την κυρία Φραγκούλη Μαρία «IDEA BOOKSTORE» για τις εκτυπώσεις και φωτοτυπίες που μας προσέφερε .
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ταμπακάκη Εμμανουήλ (Γεωπόνο και παραγωγό ) και τον κύριο Ζερβό παραγωγό για τις πρώτες ύλες που μας παρείχαν .
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει επίσης και στα παιδιά που πήραν μέρος στα προγράμματα του σχολείου μας και ευχόμαστε να είναι πάντα χαρούμενα και δημιουργικά .
Το τελευταίο ευχαριστώ θα θέλαμε να το δώσουμε στο διευθυντή και στο σύλλογο διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου για την αρωγή που μας έδωσαν όποτε το ζητήσαμε
Οι υπεύθυνες καθηγήτριες των προγραμμάτων Γιακουμάκη Ρένα , Δρακάκη Μαρία