Ελλάδα

Με καρότσι οικοδομής στο Super Market για να μην πληρώσει την πλαστική σακούλα


Η χρέωση στις πλαστικές σακούλες των σούπερ μάρκετ είναι πλέον γεγονός και μάλλον ήταν θέμα χρόνου να δούμε και κάποιες πιο… χιουμοριστικές αντιδράσεις απέναντι στη νέα αυτή συνήθεια!

Κάτι τέτοιο έκανε και ένας κάτοικος του Αιγίου ο οποίος για να μην αναγκαστεί να αγοράσει τις πλαστικές σακούλες του καταστήματος είχε πάρει μαζί του ένα καρότσι οικοδομής για να τοποθετήσει τα ψώνια του μέσα σε αυτό.

Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο κατάστημα ήταν αν μη τι άλλο… σουρεαλιστικά . Οι υπάλληλοι αλλά και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εντός του καταστήματος κοιτούσαν με απορία το νεαρό να κάνει τα ψώνια του και όπως ήταν φυσικό γελούσαν και απολάμβαναν τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια τους.

Για την ιστορία πάντως συγκεκριμένος, έκανε τις αγορές του, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά από την εξτρά χρέωση της σακούλας, αφού δεν τις χρειάστηκε μιας και βρήκε το δικό του μέσο για να μεταφέρει τα αγαθά τα οποία αγόρασε. Η μοναδική σακούλα που χρησιμοποίησε ήταν εκείνη στην οποία πήρε από το τμήμα μαναβικής η οποία είναι όμως χωρίς χρέωση.


Σχολίασε το
Στην κορυφή