Κρήτη

Κινέζοι δημοσιογράφοι και blogger στην Κρήτη για τουριστική προβολή του νησιού

Δυναμική αναμένεται να είναι η προβολή της Κρήτης στη Κίνα από 20 Κινέζους δημοσιογράφους-bloggers, φωτογράφους, και δυο κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα που βρίσκονται στη Κρήτη στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος τουριστικής προβολής της χώρας μας στη Κίνα.

Η Κινέζικη δημοσιογραφική αποστολή από την Καντόνα και άλλες μεγάλες πόλεις της Κίνας έγινε δεκτή σήμερα στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος ενημέρωσε και απάντησε σε ερωτήσεις για την Κρήτη, την ιστορία, τον πολιτισμό της , τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, την τουριστική του ανάπτυξη, όπως επίσης για τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα-Κρητική διατροφή.

Ο Περιφερειάρχης στην συνέντευξη του στους Κινέζους δημοσιογράφους αναφέρθηκε επίσης στο μοναδικό περιβάλλον του νησιού, στην παραδοσιακή φιλοξενία των Κρητικών επισημαίνοντας ότι, η Κρήτη αποτελεί ποιοτικό και ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι στόχος και επιθυμία είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα στη χώρα μας, στη Κρήτη ενώ αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχουν γίνει με την Καντόνα, αλλά και στις επισκέψεις υψηλόβαθμων Κινέζων αξιωματούχων στο νησί.

2_22_800x


Η Κινέζικη δημοσιογραφική αποστολή που βρίσκεται στο νησί από χθες θα παραμείνει για τρείς ημέρες και θα επισκεφθεί Ηράκλειο, Κνωσό, αρχαία Ελεύθερνα, Ρέθυμνο και Χανιά. Η οργάνωση της αποστολής στην Ελλάδα έγινε από την εταιρία Greece Dream, τις ξεναγήσεις πραγματοποιεί το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης ενώ τις μεταφορές-εκδρομές προσφέρει το Tourist Guides of Crete Travel Agency.

Τους Κινέζους δημοσιογράφους συνόδευαν στην Περιφέρεια ο ιδιοκτήτης της Greece Dream Δήμος Βατικιώτης, ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Κρήτη Νέστορας Ανδρεδάκης, ο Πρόεδρος του συλλόγου διπλωματούχων ξεναγών Κρήτης-Σαντορίνης Ευάγγελος Αλεφαντινός οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την φιλοξενία τονίζοντας ότι η δημοσιογραφική αποστολή εντάσσεται στην υλοποίηση ενός πολύ ισχυρού προγράμματος τουριστικής προβολής της χώρας μας στην Κίνα.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή