Αγορά

«Κόσμημα Βαλεντίνα»: Χειροποίητες δημιουργίες για λαμπερές γιορτές!


Απέναντι από την ανακαινισμένη κάτω παιδική χαρά της Ιεράπετρας, βρίσκεται το «Κόσμημα Βαλεντίνα», ένα κατάστημα γεμάτο από χειροποίητες δημιουργίες της Ειρήνης Βασιλάκη.

Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, καρφίτσες, αμέτρητα γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ, διακοσμητικά… Ιδανικές προτάσεις για δώρα, που στις γιορτές αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο σε ένα ιδιαίτερο κατάστημα.

Και δεν είναι μόνο αυτά, αφού στο «Κόσμημα Βαλεντίνα» θα βρείτε εποχιακά αξεσουάρ, όπως γούρια για τη νέα χρονιά που έρχεται, ενώ η Ειρήνη αναλαμβάνει να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα σας στολίζοντας σανδάλια και ρούχα ανάλογα με τις διαθέσεις σας! Κι αν τώρα ετοιμάζεστε για μια μεγάλη στιγμή στη ζωή σας, οι μοναδικές δημιουργίες της Ειρήνης είναι σίγουρο ότι θα δώσουν άλλη αίσθηση στο γάμο ή την βάπτιση που ονειρεύεστε!


Κι αν κάποιες από εσάς… ζηλέψετε όσα θα δείτε στο κατάστημα, μπορείτε να τα δημιουργήσετε και μόνες σας, επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία υλικών που θα βρείτε ή απλά να εμπιστευτείτε την ιδέα σας στην Ειρήνη για να την εκπληρώσει εκείνη για εσάς!

Εμπνευστείτε και δείτε περισσότερες δημιουργίες στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook ή ακόμα καλύτερα από κοντά στη Νικολάου Βασαρμίδη 18, λίγα μέτρα πριν τη συμβολή με την Εθνικής Αντιστάσεως. Tηλέφωνο επικοινωνίας 28420 80575.


 

Σχολίασε το
Στην κορυφή