Κρήτη

Κρήτη 2016: Μάθημα στο προαύλιο στο Γυμνάσιο Γουβών

Η ώρα του μαθήματος για δύο τάξεις του Γυμνασίου Γουβών. Οι μαθητές βρίσκονται στο προαύλιο μαζί με τους καθηγητές τους και η παράδοση του μαθήματος γίνεται στα παγκάκια κάτω από το υπόστεγο!

Οι εικόνα μιλά από μόνη της, και προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση. Γονείς και καθηγητές ζητούν να υλοποιηθούν άμεσα οι υποσχέσεις που δόθηκαν από τον Δήμο Χερσονήσου.

Το σοβαρό αυτό θέμα δημιούργησε μεγάλη αίσθηση και κινητοποίησε τις αρμόδιες Αρχές, ενώ αντιπροσωπία γονέων και μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου συναντήθηκαν χθες το πρωί με το δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη για να λάβουν την υπόσχεση ότι σύντομα θα έχουν αίθουσα.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι σε 20 ημέρες θα έρθουν οι λυόμενες αίθουσες για τη στέγαση των τμημάτων που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να κάνουν μάθημα στην αυλή του σχολείου, κάτω από τα πεύκα και σε παγκάκια με τους μαθητές, εκτεθειμένους σε πάσης φύσεως καιρικές συνθήκες, όπως η χθεσινή καταιγίδα.

Επίσης, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε στους γονείς ότι αναζητούνται δύο αίθουσες εντός του χώρου της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών, ώστε να γίνονται προσωρινά τα σχολικά μαθήματα, έως ότου φτάσουν οι λυόμενες αίθουσες στο σχολείο.

πηγή: neakriti.gr, ekriti.gr

 

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή