Λασίθι

To μήνυμα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σήμερα που οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάσταχτα βάρη, οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται χάνοντας κάθε ελπίδα για το αύριο και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» καθίστανται επίκαιρα και διαχρονικά όσο ποτέ.

Την ώρα  που ο λαός μας συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπος με  τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές που τον οδηγούν στην  εξαθλίωση,  αντιμέτωπος με τη διάλυση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας και Υγείας, τα διδάγματα του Πολυτεχνείου μας δείχνουν πως όταν ο λαός θέλει, μπορεί.

Μπορεί και πρέπει να πάρει την υπόθεση των αγώνων στα χέρια του. Να δώσει σκληρούς αγώνες για την παιδεία, για το εισόδημα, για τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά  δικαιώματα, για τις δημοκρατικές κατακτήσεις  που  αμφισβητούνται με βίαιο τρόπο.

  Δεν δικαιούμαστε να παραμένουμε θεατές αυτής της πορείας. Ο Νοέμβρης του ’73 χάραξε τον δρόμο του αγώνα και της ενότητας. Αυτό τον δρόμο πρέπει να βαδίσουμε και σήμερα για να βάλουμε ένα τέλος από το ζυγό των δανειστών από τον κατήφορο της χώρας, της οικονομίας, της ζωής μας.

 Να αποτινάξουμε το ζυγό των μνημονίων, να εργαστούμε όλοι μαζί να ανοίξουμε δρόμους για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση τη χώρας μας.

 Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος
Εμμ. Πεπόνης               

Ο Γεν. Γραμματέας
Εμμ. Κοκολάκης

 

 

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή