Ιεράπετρα

Mπάχαλο και νεύρα στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού στην Ιεράπετρα – Άγνωστο τι θα γίνει με τον νικητή


Μια διοργάνωση που μάλλον κανείς δεν θα θέλει να θυμάται είναι η φετινή για το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στην Ιεράπετρα η οποία λίγο πριν το τέλος της έσβησε άδοξα και με πολλά νεύρα και είναι άγνωστο το πως θα συνεχιστεί όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν μια από τις ομάδες, οι Πετροπέρδικες, που είχαν φτάσει ως το τέλος έχοντας λύσει όλους τους γρίφους και έχοντας πάρει τον πολυπόθητο χάρτη που οδηγούσε στο σημείο του θησαυρού, έκαναν μια κίνηση η οποία τελικά οδήγησε στο να σταματήσει το παιχνίδι.

Θεώρησαν πως ένα απ’ τα στοιχεία στα οποία οδηγούσε ο χάρτης, (κουτιά με λουκέτα) ήταν το ίδιο το έπαθλο του θησαυρού, και όταν το εντόπισαν, το ξήλωσαν και το πήραν μαζί τους, ενώ θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσουν για να συνεχίσουν να ψάχνουν το τελικό έπαθλο!

Εκείνη τη στιγμή υπήρχαν άλλες 3 ομάδες οι οποίες είχαν επίσης τον χάρτη και έψαχναν το ίδιο σημείο με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να το βρει, και σιγά σιγά όλοι να υποψιάζονται πως κάτι έχει πάει στραβά.

Όπως φαίνεται οι Πετροπέρδικες κατάλαβαν το λάθος τους, ενημέρωσαν τα Αργα τα Ζα,  ομάδα που διοργάνωνε το παιχνίδι για το τι έκαναν, και συνέχισαν να ψάχνουν το θησαυρό.

Η ομάδα που διοργάνωνε το φετινό παιχνίδι, μάλλον προσπάθησε να διορθώσει το λάθος όμως χρειάστηκε πολύ ώρα, το λάθος δεν διορθωνόταν, οι ομάδες συνέχιζαν να παίζουν, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες ομάδες να πάρουν κι αυτές το χάρτη και να βρίσκονται σε ένα σημείο στο οποίο απ’ τη μια δεν μπορούσαν να συνεχίσουν το παιχνίδι και απ’ την άλλη οι διαφορές μεταξύ των ομάδων να έχουν κυριολεκτικά εκμηδενιστεί!

Τελικά στο στέκι νεολαίας που είναι η βάση του παιχνιδιού μαζεύτηκαν όλες οι ομάδες, ήξεραν πλέον όλοι τι είχε συμβεί και ζητούσαν εξηγήσεις!

Κάπου εκεί οι Πετροπέρδικες εμφανίστηκαν έχοντας βρει τελικά το σωστό θησαυρό με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστούν από όλους τους υπόλοιπους!

Οι αρχηγοί από κάθε ομάδα μαζί με τους διοργανωτές έκαναν μια σύσκεψη με πολλά νεύρα που κράτησε περίπου μια ώρα, στην οποία πολλά ακούστηκαν που δεν μπορούν να γραφτούν(!) και η οποία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Οι διοργανωτές τελικά αποφάσισαν να ζητήσουν από κάθε ομάδα να στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με την πρότασή της για το τι πρέπει να γίνει και μέχρι και αυτή την ώρα όλοι αναμένουν την τελική τους απόφαση.

Αυτό που έγινε επίσης γνωστό είναι πως ζήτησαν από τις ομάδες που είχαν βρει πρώτες το χάρτη να μην καταθέσουν ένσταση για όσα έγιναν με σκοπό να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση από όλους χωρίς να συνεχιστούν οι εντάσεις.

Η ανακοίνωση:

.


 

 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή