Κρήτη

Nέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη


Η υπόθεση της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δεν έχει κλείσει για την αστυνομία, όπως είχε τονιστεί και από τις πρώτες ημέρες της απελευθέρωσης του και την σύλληψη των 8 εμπλεκόμενων.

Οι έρευνες, όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, ενώ σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχαμε μια νέα σύλληψη.

Ειδικότερα συνελήφθη ένας 40χρονος με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να είχε “περιφερειακό” ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής και “επιστρατεύτηκε” από τον ιδιοκτήτη της μάντρας στην οποία βρέθηκε ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε αυτόν από δακτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στη μάντρα και συνελήφθη καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα. Ειδικότερα αποτυπώματα του βρέθηκαν σε μονωτικές ταινίες και χαρτόνια στα παράθυρα του κρησφύγετου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του, στους Αρμένους Ρεθύμνου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τις άλλες γιάφκες που χρησιμοποιήθηκαν στην υπόθεση.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε ήδη στον Εισαγγελέα.


Σχολίασε το
Στην κορυφή