Ιεράπετρα

Προσωρινή απαγόρευση χρήσης της παραλίας κάτω από την Αστυνομία λόγω αγωγού ομβρίων και …βροχών

Η έντονη δυσοσμία που παρατηρήθηκε χθες το βράδυ στην μικρή παραλία κάτω από την Αστυνομία Ιεράπετρα έφερε την κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας και τελικά την ανακοίνωση που συστήνει την απαγόρευση στους λουόμενους να χρησιμοποιούν την παραλία για τις επόμενες δύο τουλάχιστον μέρες.

Το πρόβλημα οφείλεται στον αγωγό ομβρίων υδάτων που εκβάλλει στην παραλία και λόγω των πρώτων βροχών, όσες ακαθαρσίες είχαν μαζευτεί τους τελευταίους μήνες έπεσαν στη θάλασσα.

Όπως ανέφερε ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ. Παπαδάκης στο Ράδιο Λασίθι, μετά τη χθεσινοβραδινή δυσωσμία ενημερώθηκε την Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης και αποφασίστηκε να γίνει χρήση της απόφασης της αντιπεριφέρειας Λασιθίου που προβλέπει, ανάμεσα και σε άλλα σημεία στην Ιεράπετρα, την απαγόρευση στο κολύμπι 50 μέτρα δεξιά και αριστερά αγωγών ομβρίων που εκβάλλουν σε παραλίες.

Όπως τονίστηκε τόσο από τον κ. Παπαδάκη όσο και από τον αντιδήμαρχο της Υπηρεσίας Ύδρευσης και αποχέτευσης κ. Κορνάρο, η απαγόρευση είναι προσωρινή για τις επόμενες 2-3 μέρες μέχρι να καθαρίσουν τελείως τα νερά, ενώ σήμερα θα υπάρχει στο σημείο υπάλληλος του Λιμεναρχείου που θα αποτρέπει τους λουόμενους να κάνουν μπάνιο στο σημείο, ενώ στην πολυσύχναστη κάτω παραλία που βρίσκεται δίπλα δεν υπάρχει πρόβλημα και οι λουόμενοι μπορούν να πηγαίνουν κανονικά.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή