Αθλητικά

Στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου


Το Πάμε Στοιχημα ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου του 2000 και είμαστε σε θέση να σας παρουσιάζουμε το μοναδικό σε πληρότητα αρχείο των αποδόσεων του Πάμε Στοίχημα για την ενημέρωση σας! Το αρχείο αυτό αποτελείται σήμερα από 250000 και πλέον εγγραφές αγώνων με τις αποδόσεις τους.

Για εμάς το σημαντικότερο σε ένα αγώνα είναι οι στοιχηματικές αποδόσεις του, και μάλιστα αυτές που υπάρχουν τυπωμένες στα έντυπα των πρακτορείων! Παρατηρώντας τις αποδόσεις της Ελληνικής εταιρίας στοιχημάτων προσπαθούμε να εντοπίσουμε επαληθεύσεις αξιοπερίεργες και να εκμεταλλευτούμε την επανάληψη αυτή!

Η κάθε απόδοση, πίσω της κρύβει το ποσοστό της πιθανότητας που η κάθε εταιρία στοιχημάτων εκτιμά πως θα έρθει το συγκεκριμένο σημείο σε κάθε παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν για ένα αγώνα, ας πούμε το Ρόμα-Νάπολι που προτείνουμε παρακάτω, η Ελληνική Εταιρία Στοιχημάτων εκτιμά ότι η πιθανότητα του άσσου(1) είναι : η πιθανότητα του διπλού(2) είναι: και η πιθανότητα του X είναι:, γιαυτό και δίνει τις συγκεκριμένες αποδόσεις. Οι ίδιες ακριβώς πιθανότητες ισχύουν θεωρητικά για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι με τις ίδιες αποδόσεις.

Άρα λοιπόν αν κοιτάξουμε στο αρχείο μας όλους τους αγώνες με απόδοση στον άσσο 1.80 θα έπρεπε το ποσοστό των άσσων που τελικά ήρθαν, να είναι ακριβώς στο 55%. Αυτό όμως στην πράξη δεν συμβαίνει ποτέ και εδώ ακριβώς είναι που έρχομαστε εμείς για να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό κι αν κρύβεται κάποια ευκαιρία στοιχηματισμου

Αυτό που κάνουμε εμείς λοιπόν, είναι να συγκρίνουμε τις τριπλέτες των αποδόσεων από  τη θεωρία στην πράξη βασισμένοι πάντα στο τεράστιο αρχείο μας, για να βρούμε αγώνες με υψηλές πιθανότητες, να φέρουν τα αποτελέσματα που προτείνουμε

Τα στοιχεία που θα βλέπετε δεν είναι «χρησμός», δεν είμαστε μαντείο των Δελφών. Απλά αποτυπώνουμε την εικόνα των αποδόσεων και κάνουμε μια καταγραφή, μια προσέγγιση που δεν βασίζεται στις ειδήσεις, την προϊστορία, τον καιρό κ.ο.κ. αλλά μόνο τις αποδόσεις, οι οποίες φυσικά έχουν τη δική τους ιστορία!!

Σήμερα σας δίνουμε 1 δελτίο για κάθε ημέρα για να παίξετε (πάντα σε ζητούμενα)

 

Παρασκευή:

ΚΩΔ ΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜ
864 ΑΥΣ2 ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΤΕΝΣ ΡΙΝΤ
2207 ΟΥΛΠ ΑΜΠΕΡΙΣΤΓΟΥΙΤΘ ΣΕΦΝ ΝΤΡΟΥΙΝΤΣ 1
874 ΟΥΛΠ ΜΠΑΛΑ ΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤΟΥΤΝΟ

 

Σάββατο:

ΚΩΔ ΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜ
944 ΓΑΛ3 ΛΥΩΝ ΝΤΟΥΤΣΕΡΕ ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ 1
1059 ΑΓΓΚ ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ ΓΟΥΟΛΣΟΛ Χ
945 ΙΤΑ2 ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΤΕΡΝΑΝΑ Χ2

 

Κυριακή:

ΚΩΔ ΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜ
1182 ΕΛΛ2 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 1
1217 ΙΣΠ2 ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΛ ΛΕΟΝΕΣΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β 1
1164 ΟΛΛ1 ΦΙΤΕΣΕ ΤΣΒΟΛΕ

 

Καλές  επιτυχίες, Ν. Σαριδάκης


Σχολίασε το
Στην κορυφή