Ιεράπετρα

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στο νέο Δ.Σ του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στον πρόεδρο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβούλιου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του νέου Δ.Σ.« Σας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε σε μια εποχή με αρκετές απαιτήσεις για τη βιώσιμη πρόοδο και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Η πολυετής σας σταδιοδρομία στον αγροτικό χώρο, οι γνώσεις σας και το αμέριστο ενδιαφέρον σας για την υποστήριξη των αγροτών και την προαγωγή των συμφερόντων τους είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα σε μια περιοχή που επενδύει στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες και τον αγροτικό τομέα.

Με διάθεση εποικοδομητικής και γόνιμης συνεργασίας για την υποστήριξη ενός κομβικού κλάδου για την Ιεράπετρα και τους ανθρώπους της, σας καταθέτω τη διάθεσή μας να στηρίξουμε το έργο  σας  και σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία» αναφέρει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή