Κρήτη

Τα σχόλια των κρητικών από τη Θεσσαλονίκη: Αποθεωτική υποδοχή, δεν χαρίζουμε τον πατριωτισμό μας στη ΧΑ


Ένα συλλαλητήριο που θα συζητηθεί πολύ μέχρι τουλάχιστον το επόμενο που έχει ήδη ανακοινωθεί για τις 4 Φεβρουαρίου, είχε και δυναμική συμμετοχή από ένα μέρος κρητικών που, είτε με άλογα, είτε χωρίς βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν δυναμικά.

Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε ο Γιάννης Ψαράκης, γνωστή φιγούρα του αγροτικού χώρου στην Κρήτη, που βρέθηκε εκεί, αλλά και την κα. Μανιωράκη συνταξιούχος εκπαιδευτικός από το Ηράκλειο η οποία ήταν μια εκ των διοργανωτών αντίστοιχης κινητοποίησης στην Κρήτη.

Ο κ. Ψαράκης στάθηκε ιδιαίτερα στην πάρα πολύ θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι Θεσσαλονικείς στους κρητικούς που δεν τους άφησαν να πληρώσουν τίποτα, όπου κι αν πήγαν. Το συλλαλητήριο όπως είπε, έδωσε ένα σαφές μήνυμα σε όλους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και της βούλησης του ελληνικού λαού.

Η κα. Μανιωράκη από την πλευρά της ανέφερε πως, όσοι δεν μπόρεσαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, θέλησαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο στην Κρήτη, και έτσι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα έγινε μια προσπάθεια για μια αντίστοιχη κινητοποίηση. Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Ελευθερίας, ο κόσμος δεν ήταν πολύς, όμως έδωσε δυναμικό παρών, ενώ την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη διοργάνωση Μαραθωνίου όπου από τα μεγάφωνα ανά διαστήματα ακουγόταν πληροφορίες για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Μήνυμα της ίδιας και απάντηση σε όσα σχόλια ακούστηκαν για το χθεσινό συλλαλητήριο: Η αγάπη για την πατρίδα είναι αδιανόητο να χαρίζεται στην Χρυσή Αυγή.

Ακούστε αναλυτικά:

.


Σχολίασε το
Στην κορυφή