Ιεράπετρα

«Ταξιτζήδες» και πάλι στο ΕΚΑΒ λόγω κλεισίματος της παθολογικής Ιεράπετρας

Τρέχουν και δε φτάνουν, για άλλη μια φορά, οι εργαζόμενοι του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, αφού από σήμερα 15 του μήνα που είναι και η μέρα που κλείνει η παθολογική κλινική πρέπει να μεταφέρουν όλα τα περιστατικά που νοσηλεύονται σε άλλα νοσοκομεία.

Αυτό αποκάλυψε ο υπεύθυνος του τομέα κ. Αγγελάκης στο Ράδιο Λασίθι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι από χτες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα έχουν γίνει έξι διακομιδές προς το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Με αυτά αλλά και με τα υπόλοιπα περιστατικά της τριγύρω περιοχής, έχει επέλθει ο κορεσμός στην παθολογική του Αγίου Νικολάου, ώσπου ενημερώθηκε το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας για να αποστέλλει πια τα επόμενα περιστατικά στο Νοσοκομείο της Σητείας. Κι αν το ίδιο συμβεί και εκεί οι Ιεραπετρίτες ασθενείς μαζί με τους συνοδούς τους θα βρεθούν τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο.

Αυτή η εικόνα βέβαια είναι αρκετά γνώριμη σε όλους γιατί επαναλαμβάνεται σε μηνιαία βάση τα τελευταία χρόνια, εις γνώσιν της ηγεσίας των εκάστοτε υπουργείων υγείας και των διοικήσεων της ΥΠΕ. Μένει να υλοποιήσουν οι πολιτικοί τα παχυλά λόγια που έχουν εκστομίσει όλα αυτά τα χρόνια προς ψηφοθηρικό και μόνο τελικά όφελος για εκείνους, αφού ακόμα είμαστε …εν αναμονή των παθολόγων.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή