Αθλητικά

Τι λένε οι προπονητές των ομάδων μετά τους ημιτελικούς για το Κύπελλο στο Λασίθι


Με φανερή την ικανοποίηση μετά τις νίκες και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου μίλησαν στο Ράδιο Λασίθι οι προπονητές του Ο.Φ.Ι. και της Ελούντας, αλλά και ο προπονητής της Νίκης Σητείας η ομάδα του οποίου δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό.

Ο Μανώλης Σκύβαλος που μαζί με τον Ο.Φ.Ι. στις 19 Μαρτίου θα διεκδικήσει το 4ο σερί κύπελλο για την ομάδα της Ιεράπετρας ανέφερε πως στο παιχνίδι με τον Α.Ο.Α.Ν πρωταγωνιστησε ο αέρας αλλά και η εμπειρία και ποιότητα του ΟΦΙ να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Ο Α.Ο.Α.Ν. έχει μια καλή ομάδα, όμως χωρίς εμπειρία και έτσι ο Ο.Φ.Ι. κατάφερε γρήγορα να κλειδώσει την πρόκριση. (παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν να επικοινωνήσουμε με τον προπονητή του Α.Ο.Α.Ν. Στάθη Νεκτάριου, αυτό δεν έγινε δυνατό).

Απ’ την πλευρά της Ελούντας ο προπονητής Νίκος Καπαράκης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του για την ανατροπή που κατάφεραν αφού στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 1-0 από τη Νίκη Σητείας. Τα παιδιά της Ελούντας κατέθεσαν την ψυχή τους και υπερέβαλλαν εαυτό για να καταφέρουν την πρόκριση στον τελικό, τόνισε. Η Ελούντα υπερείχε και στα δύο ημίχρονα, ενώ μετά το σκορ πρόκρισης 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, πέτυχαν και 3ο γκολ και δεν απειλήθηκαν παρά την πίεση της Νίκης στα τελευταία λεπτά, είπε ο κ. Καπαράκης.

Ο προπονητής της Νίκης Σητείας, Μανώλης Σπυριδάκης, μίλησε για μια καθαρή νίκη της Ελούντας που δίκαια βρέθηκε στον τελικό. Το παιχνίδι, όπως είπε, κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ της Ελούντας που ήρθαν από στημένες φάσεις ενώ ρόλο έπαιξε και ο δυνατός αέρας.


Σχολίασε το
Στην κορυφή