Ιεράπετρα

Βρέφος από την Ιεράπετρα μεταφέρθηκε στον Άγιο Νικόλαο χωρίς τη συνοδεία παιδιάτρου

Ένα περιστατικό που δείχνει τις πραγματικές συνθήκες περίθαλψης αλλά και εργασίας των γιατρών του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, συνέβη χθες προκαλώντας ανυσηχία.

Ένα βρέφος εννιά μηνών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με σοβαρή περίπτωση οξείας λαρρυγγίτιδας και αφού η κλινική δεν εφημέρευε αποφασίστηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, χωρίς όμως τη συνοδεία παιδιάτρου, αλλά με δύο αγροτικούς γιατρούς, γεγονός που έφερε αντιδράσεις.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Τσικαλουδάκης το περιστατικό δείχνει την μεγάλη ανάγκη να λειτουργήσει σωστά η Παιδιατρική, και πως ευτυχώς υπήρχε έστω η μια παιδίατρος για να εξετάσει το βρέφος. Όπως λέει η ίδια ήταν μόνη παιδίατρος στο Νοσοκομείο εκείνη την ώρα και για αυτό πιθανότατα αποφάσισε να μην συνοδεύσει η ίδια το περιστατικό, ώστε να μην μείνει ακάλυπτο το Νοσοκομείο. Πρόκειται για μια κατάσταση και ένα δίλημμα το οποίο όλοι οι γιατροί καλούνται κάποιες φορές να αντιμετωπίσουν, όμως ευτυχώς το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από τους δύο αγροτικούς ιατρούς οι οποίοι είχαν λάβει τις κατάλληλες οδηγίες.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή