Ιεράπετρα

Βρήκαν το σπίτι τους «ανοιχτό» και άκουγαν τους κλέφτες στο κάτω διαμέρισμα στο Κουτσουνάρι

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, μετά από διπλό περιστατικό κλοπής σε σπίτια τα οποία κινητοποίησαν δυνάμεις της Αστυνομίας και έγινε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι κάτοικοι επιστρέφοντας γύρω στις 6 το απόγευμα είδαν έκπληκτοι το σπίτι τους άνω κάτω όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Σαν να μην έφτανε αυτό από το κάτω διαμέρισμα στο οποίο μένει η μητέρα της ιδιοκτήτριας, η οποία επίσης απουσίαζε,  ακουγόταν θόρυβος από τους κλέφτες που ήταν ακόμα μέσα και συνέχιζαν τη διάρρηξη.

klopi-diarriksi-koutsounari-ferma-ierapetra

Οι κάτοικοι ανάστατοι πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία για να δουν πως να προστατευτούν και τι μπορούν να κάνουν. Περιπολικά με οπλισμένους άνδρες, έφτασαν γρήγορα στο σημείο, όμως οι κλέφτες είχαν προλάβει να φύγουν παίρνοντας μια τηλεόραση, αρκετά ρούχα και παπούτσια και από τα δύο σπίτια.

Άμεσα ξεκίνησε από την αστυνομία και κατοίκους της περιοχής επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών σε όλη την περιοχή που κράτησε ως αργά τη νύχτα, με κατοίκους να ψάχνουν με φακούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ράδιο Λασίθι αυτό δεν είναι μεμονωνομένο περιστατικό, αφού σε διάστημα μιας εβδομάδας έχουν γίνει κλοπές σε άλλα δύο σπίτια στα Φέρμα και άλλο ένα στο Κουτσουνάρι.

klopi-diarriksi-koutsounari-ferma-ierapetra-2

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή