Κρήτη

Υπογραφή σύμβασης για αποπεράτωση δικτύων ομβρίων υδάτων στη Βιάννο

Ξεκινά η κατασκευή του έργου που  αφορά την αποπεράτωση των δικτύων οµβρίων υδάτων στη περιοχή της Περβόλας Τ.Κ. Χόνδρου του ∆ηµοτικού διαµερίσµατος Χόνδρου ∆ήµου Βιάννου  προϋπολογισμού 69.000,00 € , τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι  Αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανόλης Αγαπουλάκης , και ο επιβλέπων  μηχανικός Γιώργος Παπαμαστοράκης .

Με το συγκεκριμένο έργο  κατασκευάζονται δίκτυα  µε προκατασκευασμένες  τσιµεντοσωλήνες ομβρίων   ονομαστικής διαμέτρου D1000 mm, καθώς και µε πλαστικούς σωλήνες δοµηµένου τοιχώµατος, µε λεία εσωτερική και αυλακωτή  εξωτερική επιφάνεια  DN/ΙD 500 mm. Το δίκτυο οµβρίων που θα κατασκευαστεί στον οικισμό Περβόλας από τσιµεντοσωλήνες έχει µήκος 250 μέτρα , και το δίκτυο από σωλήνες πολυαιθυλενίου έχει µήκος 85,00 Προβλέπεται επίσης η αποκατάσταση δρόμου µε σκυρόδεμα σε σημεία που υπάρχει φθορά λόγω των ορμητικών νερών καθώς και η αποκατάσταση των πρόχειρων αγωγών που υπάρχουν σήμερα.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωσή του ανάφερε:

Με την παρέμβαση αυτή  ολοκληρώνουμε τα έργα προστασίας που  απαιτούνται για την αποφυγή πλημμυρικών   φαινομένων στην περιοχή της Περβόλας  . Ένα έργο που ήταν διαχρονικό αίτημα των κατοίκων  της Περβόλας  που ζητούσαν  την προστασία τους µε έργα διευθέτησης των οµβρίων  τα οποία  συσσωρεύονται  λόγω  και της ομαλής επιφάνειας του εδάφους στη συγκεκριμένη περιοχή. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και  τον Περιφερειάρχη  κο Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση του έργου από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή